Agelast session: Iva Lorens

2022-05-25.

Ovoga puta vam predstavljamo novu indie-pop senzaciju sa domaće scene, Ivu Mišović, poznatiju kao Iva Lorens. Grupu sačinjavaju, zapravo, njih tri: Emilija na klavijaturama, gitari i kao bek vokal, potom Jelisaveta na bubnjevima i Iva kao glavni vokal. 

Sandra i Iva su došle na ideju da novi sešn odradimo u crkvi. Iako je ideja u početku delovala pomalo neobično, jednom kada smo se našli u Evangelističkoj crkvi u Pančevu, shvatili smo da smo na pravom mestu. Ali, da bismo dobili atmosferu koja nam je bila potrebna, neophodno je bilo kreirati pravi ambijent dizajnom svetla. Tu su nam pomogli Production Pool, bez kojih ovaj sešn zaista ne bi mogao da izgleda ovako. Ambiciozan projekat je počeo da dobija svoje obrise. Jednom kada su se Iva, Emilija i Jelisaveta našle na bini koju smo napravili ispred oltara i kada je svetlo napravilo svoj efekat, bilo je pitanje gde ćemo postaviti harfu. Jednom kada su se svi delovi slagalice uklopili, dobili smo efekat koji ćemo veoma teško prevazići u narednim sešnima, ali to je zadatak koji smo zadali sebi.

Pored pomenutih, hvala puno našem DP-u, Nenadu Veljoviću, kao i drugoj kameri, Mileni Arsenić. Takođe želimo da se zahvalimo i Red Bull Srbija, jer su prepoznali važnost ovog sešna i obezbedili nam sredstva za naše sumanute akcije.